2023. szeptember 13-23.

BUDAPEST COCKTAIL WEEK

Egy hét, 30 résztvevő bár, 22 szponzor márka, több, mint 1600 eladott koktél és 150 kedvezményre jogosító karszalag-vásárló, ez volt a 2022-ben először megrendezett Budapest Cocktail Week számokban.
Az eseményt azért hoztuk létre, hogy megannyi nemzetközi koktélfőváros után Budapesten is összekovácsoljuk az italkultúra szerelmeseit. A bárok által az erre a hétre megálmodott koktélok magas színvonala és a nagy vendégérdeklődésnek köszönhetően az év legfelkapottabb koktélrendezvénye lett.
2023-ban tizenegy bár számára meghirdetettük Budapest Cocktail Week X ART kollaborációt.
A művészi kollaborációban tizenegy bár/étterem vesz részt, amelyek a: Barside Budapest, Black Swan Lab, BESTIA, Bombay Budapest, FÉLIX Kitchen&Bar, Hudson Budapest, La Fabbrica, LEO Bistro&Rooftop Bar, MÚZSA, TOKIO, Tom George Osteria.
Ezeket résztvevőket összekötjük egy kortásr magyar művésszel, a szeptemberi eseményre a bár és a művész egy kreatív együttműködés keretében készíti el a koktélját, amelyre a szervezőktől teljesen szabadkezet kapnak.
A koktélok koncepciójának idei témája az idén átadásra kerülő Lánchíd, valamint Pest, Buda és Óbuda egyesítésének 150. évfordulója.
A Budapest Cocktail Week X ART kollaborációban részt vevő tizenegy bár mellett további tizennyolc bár készül egy-egy kreatív koktéllal az esemény idejére.

Budapest Cocktail Week x Art
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram